У повітрі вже відчувається наближення тепла та українські супермаркети почали активно радувати покупців свіжими ягодами. Який аромат може бути більш весняним, ніж запах свіжої полуниці чи лохини? Давайте дізнаємося, що ціни пропонують нам магазини.

За даними порталу GoToShop, супермаркети пропонують своїм клієнтам різноманітні ягоди за такими ж різноманітними цінами. Ось лише деякі з варіантів, доступних для придбання:

Ягоди на ринку, фото з вільних джерел

Лохина, мабуть, одна з найбільш затребуваних ягід на початку весни. У магазинах Metro та Novus вона доступна за напрочуд низькою ціною – всього від 19,50 грн. за 240 грам, а у Форі та Сільпо її вартість трохи вища, але також приваблива для покупців.

Журавлина, з її яскравим кисло-солодким смаком, також користується популярністю. Наразі її ціни варіюються від 45,99 грн. за 200 грам у Сільпо до 83,10 грн. у Metro.

Популярні новини зараз

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Ягоди, фото: pixabay.com

Полуниця вже доступна в деяких магазинах. Ціни на неї варіюються від 89,90 грн. за 200 грам у Форі до 169 грн. у Сільпо.

І навіть черешня, перший знак настання літа, вже представлена ​​у Metro за ціною 109,90 грн. за 500 грам.

Але не варто забувати про малину, яка, незважаючи на свою високу ціну в деяких магазинах, завжди залишається одним із найулюбленіших літніх ласощів. За 125 г Novus просить 259 грн., а Auchan – 270,20 грн.

Отже, навіть якщо за вікном ще не зовсім тепло, смак літа вже можна відчути, насолоджуючись свіжими ягодами з українських супермаркетів.

Раніше ми писали, поки розсада назріває: в українських супермаркетах оновили ціни на помідори, огірки та перець

Крім того, Знай.ua повідомляв, що порожніє навіть найтовстіший гаманець: супермаркети вразили цінами на полуницю, банани та виноград.

Також наш портал інформував, від 35 гривень за літр: в Україні супермаркети оновили ціни на молоко, сир та сметану