23 березня 2024 року користувач під ніком Lumbri висловив своє невдоволення діями фінансової установи ПриватБанк на спеціалізованому форумі порталу Мінфін.

За словами клієнтки, вона звернулася до ПриватБанку з запитом на перевипуск своєї банківської картки Gold.

Наступного дня після звернення за перевипуском банківської картки, клієнтка без попереднього повідомлення зіткнулася з несподіваним наданням кредитного ліміту в розмірі 10 000 гривень на свій рахунок.

Відділення ПриватБанку

До того ж, вона виявила, що її заборгованість за кредитом зросла на 3 777 гривень. Ускладнило ситуацію те, що вона помітила зміни в банківських виписках, які, на її думку, були внесені заднім числом.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Показати ще

Жінка розповіла, що пішла до свого спеціаліста у ПриватБанку.Там вони разом помітили, що банк вдвічі зарахував 11 її платежів, зроблених за два дні до того, як їй дали кредитний ліміт.

ПриватБанк відгукнувся на скаргу жінки, вибачившись за неприємності. Вони сказали, що їхні працівники зараз розбираються з цією ситуацією і обіцяли згодом зателефонувати жінці, щоб пояснити, що відбувалося.

ПриватБанк

В банку сказали жінці, що її платежі подвоїлись через технічну помилку і запити магазинів. Після того як гроші повернули, з'явився невеликий борг у 5 гривень. Через це та втрату довіри до банку, вона вирішила закрити свій кредитний рахунок, боячись нових помилок.

Раніше повідомлялося на порталі Знай.ua нацбанк дав лише 15 хвилин: що треба обов'язково встигнути за цей час

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, стосується всіх клієнтів із простроченими картками: "Ощадбанк" зробив важливу заяву