На українських АЗС незабаром може статися різкий стрибок цін на бензин. Літр палива, ймовірно, обійдеться водіям в 65 гривень.

Вкрай нерадісним прогнозом поділився засновник та ексвласник АЗС Prime та учасник паливного ринку Дмитро Льоушкін на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Ціни на АЗС, скріншот: YouTube

У ЗМІ з'явилася тривожна інформація, що Іран має намір завдати удару Ізраїлю у помсту за бомбардування іранського консульства в Сирії. За інформацією ЦРУ, Тегеран використовує рій безпілотників та балістичні ракети, а сам напад має відбутися до кінця свята Рамадан.

Це може призвести до стрибка цін на нафту, що вплине і на український ринок палива. На думку Дмитра Льоушкіна, ціни на бензин в Україні можуть підскочити до 65 гривень за літр.

Популярні новини зараз

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

АЗС. Фото: скрін youtube

"Незабаром цілком імовірний удар Ірану по Ізраїлю і нафта по 100+ за барель. При цьому розкладі у нас до 65 грн за літр бензину", - написав Льоушкін.

Варто зазначити, що зараз вартість бензину А-95+ коливаються від 52,50 до 59,99 гривні за літр, А-95 - від 49,90 до 57,49 гривні за літр, А-92 - від 49,98. до 53,98 гривні за літр.

Ціни на бензин. Фото: скрін facebook.com/dmitry.lyoushkin

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, кожен літр на 10 гривень дорожчий: наслідки підвищення акцизів на паливо не порадують.

Також наш портал інформував, автогаз знову встановлюватиме цінові рекорди: АЗС попереджають про подорожчання.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, водії обомліли: нові ціни на бензин і дизель змусять розщедритися на повну.