"Укрпошта" має намір розпочати використання спеціального поїзда для швидкісної доставки вантажів між Україною та Польщею. Завдяки цьому нововведенню, доставка до Польщі стане значно швидшою, і відтак вантажі зможуть далі перевозитись авіатранспортом до США.

Наразі посилки до Польщі долають шлях за 22 дні, але цей новий метод має значно прискорити процес. Ігор Смілянський, керівник "Укрпошти", вже обговорює цей проект з польськими партнерами і вважає, що нова система значно покращить швидкість і надійність міжнародних відправлень.

Зустріч Ігоря Смілянського з Poczta Polska на саміті Business Wisdom Summit пройшла успішно, бо обговорення виявило значний потенціал для розвитку міжнародної логістики.

"Укрпошта". Фото: скрін youtube

Хоча поїзд для доставки вантажів може виявитись дорожчим варіантом порівняно з автомобільним транспортом, він зменшує ризики затримок і черг, які можуть виникнути через дорожні блокади.

Популярні новини зараз

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

"Укрпошта" вже продемонструвала польським офіційним особам поштовий вагон, який планується використовувати для перевезень, і сподівається втілити цей проект у життя вже у 2024 році, що суттєво покращить і прискорить міжнародну доставку між Україною та Польщею.

Раніше повідомлялося на порталі Знай.ua готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, укрпошта змінює умови: ціни будуть іншими

Також, Знай.ua писав про "Укрпошта" запустила унікальний проект для українських пенсіонерів