Порадувати живіт ароматним та соковитим шашликом – задоволення не з дешевих. Цінники у супермаркетах змінюються досить динамічно і часто у бік збільшення. Скільки коштуватиме кілограм м'яса в середині квітня, показують дані порталу "Мінфін".

Весна - період пікніків та шашликів, але ціни в супермаркетах навряд чи дозволять надто часто тішити себе смачним м'ясом.

Ціни на м'ясо, скріншот: Minfin

Ціни на свинину

Вже готовий шашлик зі свинини можна купити у супермаркетах у середньому по 195,97 гривні за кілограм. Цінник не найдоступніший, але якщо порівнювати з березнем, то стало приблизно на 2 гривні дешевше. Посмажити ребра коштуватиме в середньому 178,97 гривні - на кілька копійок дешевше, ніж місяцем раніше. Ошийок подорожчав з 229,09 до 243 гривень за кілограм, а підчеревок подешевшав майже на 7 гривень – до 159,63 гривні за кіло.

Ціни на свинину. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

Ціни на яловичину

Шашлик із яловичини зовсім розкіш для схудлих гаманців українців. За кілограм гуляшу в середньому доведеться заплатити 291,05 гривні за кілограм. Цінник помітно збільшився у квітні. Також подорожчали й ребра. За кілограм доведеться віддати у середньому 168,95 гривні.

Ціни на яловичину. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, запах манить, а ціна кусається: супермаркети показали, скільки в Україні коштують ковбаси та сири.

Також наш портал інформував, помідори, печериці та молода капуста – дорога розкіш: нові ціни залишать із порожнім шлунком.

Крім того, ми писали, холодильник пустим не залишиться: супермаркети порадували цінниками на деякі молочні продукти.