ПриватБанк подарує клієнтам електронні сертифікати на 5000 гривень. Як отримати й на що можна витратити, розповідається на офіційному сайті фінустанови.

ПриватБанк регулярно радує клієнтів різними акціями, які дають шанс отримати приємні подарунки у вигляді кешбеку або грошової винагороди. На цей раз з'явився шанс отримати від банку сертифікат на 5000 гривень.

Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube

Взяти участь можуть клієнти, які мають картку Mastercard Business. Головна умова – сплатити покупки на суму від 5 тисяч гривень. Усього буде розіграно 20 електронних сертифікатів Comfy номіналом 5 000 гривень.

"Зареєструйтеся на сторінці акції та протягом одного з етапів оплачуйте покупки карткою Mastercard Business на загальну суму від 5 000 грн. Якщо у вас немає картки Mastercard Business, миттєво відкривайте безкоштовну Digital картку через "Приват24 для бізнесу"", - йдеться у повідомленні фінустанови.

Популярні новини зараз

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Банкомат "Приватбанку" / фото: відкриті джерела

Наголошується, що для участі в акції враховуються розрахунки в Інтернеті, а також безконтактні оплати через Google Pay та/або Apple Pay карткою Mastercard Business.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки.

Також наш портал інформував, заблокував картку без пояснень: ПриватБанк залишив вдову військового з дитиною без копійки на існування.

Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, Пенсійний фонд гроші перерахував - банк розводить руками: клієнтка "Привату" залишилася без місячної пенсії.