У компанії YASNO українцям пропонують скористатися новою послугою з оплати електроенергії замість іншого абонента. Погодьтесь, у наш час оплачений рахунок за світло коштує набагато дорожче, аніж букет найгарніших квітів. Як це зробити – читайте у нашому матеріалі.

Фахівці YASNO допомагають клієнтам піклуватися про рідних. Особливо це стосується родичів похилого віку, які так і не навчились користуватися інтернетом. Тому компанія розробила онлайн-сервіси, за допомогою яких можна швидко оплатити послуги електроенергії як за себе, так і за третіх осіб.

"Yasno", скріншот: YouTube

Оплату можна вносити з одного гаджету за декількома особовими рахунками. Ось як це зробити:

На сайті YASNO зайдіть в особистий кабінет і натисніть "Додати об'єкт". Так ви зможете додати у свій електронний кабінет новий особовий рахунок, після чого - передавати показники лічильника та оплачувати рахунки за кількома адресами.

Популярні новини зараз

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

У мобільній версії особистого кабінету - додатку YASNO Mobile можна додавати необмежену кількість особових рахунків.

Також вносити оплату можна і за допомогою месенджерів. У чат-ботах YASNO-online у Viber та Telegram знайдіть розділ "Особові рахунки", оберіть "Додати особовий рахунок" та введіть його номер. Так ви отримаєте змогу щомісяця сплачувати за світло без повторного введення даних.

Якщо оплата за іншого абонента є одноразовою, не потрібно реєструватися на сайті YASNO. Просто скористайтеся формами на сайті і внесіть оплату за номером особового рахунку або за адресою.

Нагадаємо: Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Раніше ми повідомляли, що Покарання значно збільшили: порушникам тепер буде непереливки