Київ готувався до пляжного сезону, але через воєнний стан плани змінилися. На засіданні комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій було ухвалено рішення не відкривати пляжі цього року.

Це вже третій рік поспіль, коли городянам радять утриматися від пляжного відпочинку. Мета таких заходів – уникнути великих скупчень людей, які можуть перешкодити швидкому попаданню в укриття при повітряній тривозі.

Про це повідомили у КМДА.

київський пляж, скріншот з відео

Попри це комунальники не залишаться без діла. Вони опікуватимуться чистотою та порядком на пляжах: прибирати сміття, проводити санітарні роботи і навіть боротися з комахами.

Популярні новини зараз

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Крім пляжів, військовий стан вніс зміни та інші аспекти відпочинку. Так, відвідування лісів тимчасово заборонено, а деякі види плавальних засобів на воді обмежені.

Туристичні маршрути та деякі популярні місця також можуть бути тимчасово закриті або змінені.

Пляж

Ці обмеження введені для забезпечення безпеки городян в умовах воєнного стану. Незважаючи на всі незручності, головне – турбота про безпеку людей.

Також наш портал повідомляв, що окупанти націлилися на міста: відомий астролог передбачив, коли може розпочатись "загострення"

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що знову доведеться платити: у Києві повертають оплату за безкоштовну послугу

Вам буде цікаво дізнатися, парк-пам'ятник "Межигір'я" запрацює у травні – вперше за десятиліття усі доходи надішлють до держбюджету