Україна перебуває у складних умовах через повномасштабну війну, зокрема, сильно постраждала енергетика. Яких тарифів на газ очікувати населенню, розповів голова правління НАК "Нафтогаз" Олексій Чернишов в інтерв'ю для "Подробиці".

Чиновник заявив, що Україна та її населення перебувають у складних умовах війни, є труднощі в економіці. Компанія "Нафтогаз" має намір підтримати громадян та убезпечити від зайвих витрат на газ.

Тарифи на газ. Фото: скрін youtube

"Нафтогаз як національна компанія діє в національних інтересах. В умовах війни певних складнощів в економіці ми повинні підтримати українців. Також хочу нагадати, що діє мораторій на будь-яке підвищення тарифів на опалення, а також на користування природним газом", - зазначив голова. компанії.

Голова НАК "Нафтогаз" Олексій Чернишов. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії

Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку

Показати ще

Кожен побутовий клієнт "Нафтогазу" платитиме за кожен кубометр за ціною 7,96 гривні. Цей цінник залишатиметься незмінним щонайменше протягом найближчого року - до 1 травня 2025 року.

"Нафтогаз забезпечить дію існуючої ціни на газ для населення. Вона становить за один кубометр - 7,96 гривні і діятиме як мінімум до 1 травня 2025 року", - наголосив Олексій Чернишов.

Раніше інформаційний портал "Знай" повідомляв, з 28 квітня і до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники.

Також наш портал інформував, боржникам приготуватись: комунальники перейшли на "крайній" метод боротьби з неплатниками.

Крім того, ми писали, хто отримає знижку на блакитне паливо у квітні: "Нафтогаз" порадує не всіх.