Клієнти ПриватБанку постають перед труднощами при знятті готівки з банкомата. Про це свідчить скарга на порталі Мінфін.

Українець заявив, що намагався зняти гроші з банкомата ПриватБанку, але спроба виявилася невдалою. Пристрій повідомив, що сталася помилка. У результаті гроші списалися, але не було отримано.

Банкомат. Фото: скрін youtube

"В процесі функціонування банкомату було чутно як він відраховує необхідну суму, далі на екрані відобразилось повідомлення Out of service і банкомат перезавантажився. Кошти він не вида але з рахунку вся сума була списана", - поскаржився клієнт.

У ПриватБанку відреагували на скаргу та підтвердили, що у роботі банкомату стався збій. Фахівці розпочали процедуру повернення грошей, проте це вимагає часу. Клієнту заявили, що для отримання коштів йому, можливо, доведеться чекати 14 днів.

Популярні новини зараз

"Скоро закінчиться...": ясновидець передбачив фінал повномасштабної війни вже зовсім скоро

Війська Кім Чен Іна можуть увійти в Україну: чому потрібно "насторожитися" через союзництво РФ-КНДР

Списують гроші, навіть якщо вимкнено інтернет: українець попередив клієнтів Vodafone

Посадили у "бусик" чи ламають двері? Українцям нагадали, куди скаржитися на ТЦК

Показати ще

Приватбанк. Фото: скрін youtube

"Для ухвалення рішення за заявкою нам необхідно отримати звіт щодо залишку коштів у пристрої, інкасувати його. Ми зробимо все для повернення ваших грошей та повідомимо результати протягом 14 днів у смс повідомленні", - заявили у фінустанові.

Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, оплата комуналки через "Приват24": що робити, якщо платіж не проходить.

Також наш портал інформував, втратив кошти, тепер чекай 2 місяці: українця з карткою Монобанк шоковано походом до банкомату ПриватБанку.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, виконайте три простих кроки: ПриватБанк роздає сертифікати на 55 та 100 тисяч гривень.