Під час блекауту електронні системи розрахунків можуть не працювати. Готівка буде єдиним способом розрахуватись, тому варто заздалегідь мати потрібну суму. Необхідну суму готівки слід визначати, враховуючи свої особисті потреби.

Це означає, що бюджет має відповідати вашим витратам на певний період часу.Про це розповів інвестиційний банкір Сергій Фурса для "24 Каналу". Фурса радить взяти за приклад 2022–2023 роки. Та сума, яку ви витрачаєте в середньому на тиждень, буде достатньою під час блекауту.

Людина отримує гроші з банкомату

Також він зазначив, що українська банківська система готова до випробувань, і хвилюватися не варто. Навіть минулого року фінансові установи продовжували працювати попри відключення електроенергії.

Зняти готівку під час блекауту можна кількома способами: на касі у магазинах, де пропонують зняття готівки в межах певної суми, у відділенні банку або в касі банку.

Популярні новини зараз

Водіям дали всього 10 днів: як уникнути неочікуваних штрафів

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову

Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу

Показати ще

Каса, фото про Львів

Ситуація в українській енергетиці покращується. 7 червня до енергомережі приєднали потужний енергоблок однієї з АЕС, що додало 1000 МВт потужності. З 8 червня запроваджено новий порядок відключень електроенергії, щоб у громадян було більше годин зі світлом, і кількість черг відключень має бути меншою.

Нагадаємо, Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Раніше ми писали про те, що Україна під загрозою великого блекауту: в Міненерго розповіли про відключення

Вам буде цікаво дізнатися "Постійно та масовано атакують": у Міненерго зробили важливу заяву