ПриватБанк, найбільший державний банк України, запускає новий проект мобільного банкомату. Це спеціальне інкасаторське авто, яке може надавати банківські послуги в регіонах, де немає банків або електрики і зв'язку.

Цей мобільний банкомат має сучасні системи безпеки та автономне енергопостачання, що дозволяє йому працювати майже добу без підзарядки.

Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube

Як пояснив член правління ПриватБанку Дмитро Мусієнко, мобільний банкомат не лише видає готівку, а й дозволяє виконувати майже всі банківські операції, такі як платежі, перекази, відкриття депозитів, погашення кредитів та страхування.

Спеціалісти банку, які працюють з цим банкоматом, завжди готові допомогти клієнтам. Мета цього проекту - зробити банківські послуги доступними для всіх, особливо для мешканців прифронтових регіонів, де не працює жоден інший банк.

Популярні новини зараз

"Скоро закінчиться...": ясновидець передбачив фінал повномасштабної війни вже зовсім скоро

Війська Кім Чен Іна можуть увійти в Україну: чому потрібно "насторожитися" через союзництво РФ-КНДР

В Україні готують важливі зміни до мобілізації: чого чекати

Після скандалу з Тищенком, військові вимагають жорсткого покарання для цивільних чоловіків

Показати ще

ПриватБанк, скріншот privatbank.ua

ПриватБанк обслуговує понад 18 мільйонів людей та більше 870 тисяч компаній. Банк має розвинену цифрову екосистему та широку мережу відділень, банкоматів і терміналів самообслуговування по всій країні.

Також наш портал інформував, через збій не дорахувалися 4000 гривень: клієнти ПриватБанку налякані, до банкоматів ні ногою

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що банки посилять обмеження грошових переказів: навіть дрібні платежі доведеться пояснювати

Вам буде цікаво дізнатися почали зникати депозити: клієнти ПриватБанку не знають, де шукати свої заощадження