На полицях супермаркетів нові цінники деякі м'ясні продукти. За що українцям доведеться заплатити більше, а що подешевшало, свідчать дані моніторингу на порталі "Мінфін".

Продукти харчування – одна з основних статей видатків багатьох українських сімей. Регулярне подорожчання торкається майже всіх категорій товарів у супермаркетах. На цей раз піднялися ціни на сосиски та бекон. Водночас ковбаски стали дешевшими.

Ціни на м'ясні продукти. Фото: скрін Мінфін

Ціни на сосиски

Сосиски "Бащинський" філейні в середньому коштуватимуть 226,85 гривні за кілограм. Новий цінник приблизно на 3 гривні вищий. Найдешевше продукт можна взяти в мережі Auchan – 219 гривень за кіло.

Ціни на сосиски. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз

Залишилось чекати недовго: відомий мольфар назвав точну дату закінчення війни в Україні

Графіки відключення електроенергії на 27 червня

Таких зібрали всього три "ластівки": у мережі показали унікальне тридверне авто від ЗАЗ

Спочатку з'їла корова, а потім знайшов металошукач: повернув втрачене через півстоліття

Показати ще

Ціни на бекон

Бекон "Укрпромпостач" також трохи додав у вартості. Так, середній цінник на товар зріс на 2,37 гривні – до 410,37 гривні за кіло. У Megamarket та Auchan бекон найдешевше - по 386,70 та 409 гривень за кіло відповідно.

Ціни на бекон. Фото: скрін Мінфін

Ціни на ковбаски

Ковбаски "Алан" мисливські напівкопчені досить різко подешевшали, але загалом ціна не пробуджує апетит. Середня вартість у великих торгових мережах впала із 548,90 до 506,11 гривні за кілограм. Найвигідніший цінник фіксується у мережі Megamarket – 448 гривень за кіло.

Ціни на ковбаски. Фото: скрін Мінфін

Раніше портал Знай повідомляв, полиці у магазинах спорожніють? Чому хліб може стати дефіцитним продуктом.

Також наш портал інформував, крупи та макарони стають дорожчими: супермаркети показали нові ціни.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, цінник, як половина комуналки: варена та копчена ковбаса стає дорогим делікатесом.