Світлана Яцюк з Рівного поділилась своєю скаргою щодо водія маршрутки №38, який, за її словами, проігнорував її маму. Ця подія сталася вчора на зупинці біля міської лікарні о 13:12.

Вона розповіла, що водій висадив пасажира перед зупинкою на вулиці Карнаухова, а побачивши, що на зупинці чекає жінка пенсійного віку під час дощу, він проїхав повз, не зупинившись, щоб забрати її маму.

За словами Світлани, такі випадки з водіями маршрутки №38 стають все більш поширеними. Її мама, яка є працюючим пенсіонером і постійно користується цим маршрутом для проїзду на роботу, завжди платить за проїзд, незважаючи на право на безкоштовний проїзд, бо інакше водії часто не зупиняються.

Популярні новини зараз

Газ подорожчає для всіх: як новий тариф вдарить по гаманцю

Синоптики прогнозують аномально теплу зиму: сніг і морози будуть короткочасні

Замість кількох виплат — одна: українцям платитимуть нову соціальну допомогу

Школярів триматимуть у їжакових рукавицях: заборонять те, до чого звикли роками

Показати ще

Начальник управління транспорту та зв'язку Рівного, Василь Сливка, зазначив у коментарі для "Рівне Медіа", що наразі він не має повної інформації про цей конкретний випадок, але обіцяє викликати водія на бесіду, щоб розібратися у всіх обставинах. Він також додав, що до цього часу не надходило жодних скарг на водіїв маршрутки №38 загалом.

Раніше повідомлялося на порталі Знай.ua маршрутники вирішили підняти ціни на проїзд: доведеться платити у половину більше

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, громадський транспорт обійдеться дорожче: українцям офіційно підвищили тарифи

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, міський транспорт може бути безкоштовним для вас: що треба знати