"Вінницяоблводоканал" вирішив поділитися з городянами кумедними та курйозними історіями, з якими стикаються їхні контролери під час оглядів багатоповерхових будинків.

Нещодавно контролерів, молодих дівчат, здивував чоловік, який відкрив двері в костюмі "в чому мати народила". На прохання одягнутися, чоловік обурився, заявивши, що в таку спеку він ходитиме вдома в будь-чому і що водоканал не указ, як йому одягатися.

Вінницяоблводоканал / фото: Google Maps

Ще одна історія відбулася у Центрі обслуговування споживачів. Жінка, яка втомилася від спеки та довгого крутіння педалей на велосипеді, вирішила відпочити. Вона забігла до Центру, лягла на диван для відвідувачів, закинула руки за голову і почала дивитись телевізор.

Співробітниці Центру стурбувалися, подумавши, що жінці погано, і запропонували викликати швидку, принести води або зателефонувати до рідних. Однак жінка розгнівалася і пояснила, що їй просто жарко і вона захотіла прилягти.

Популярні новини зараз

Росія готує нові обстріли: цілитимуться по ядерних об'єктах України

Яйця їм наші не підходять: ще одна країна просить про заборону продуктів з України

Школярам встановлять нові правила відвідування уроків: за що суворо каратимуть

В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат

Показати ще

Подібними історіями "Вінницяоблводоканал" хоче нагадати своїм споживачам про необхідність вчасно оплачувати рахунки за воду:

"То ж якщо вам раптом стане спекотно / погано / потрібно зарядити телефон / попити води / потрібна хвилинка прокрастинації / усамітнення – заходьте до нас, не соромтеся. Заодно розрахуєтесь за водоспоживання. Можливо, борг вінничан перед "Вінницяоблводоканал" у розмірі 80 млн грн знизиться хоча б до 79 млн 190 тис грн… Тільки, будь ласка, одягайтесь!"

Нагадаємо, чому квартплата у сусідів дешевша, ніж у вас: економіст пояснила таку несправедливість

Раніше ми писали про 100 гривень за куб води: українців змусять дорого заплатити

Крім того, Знай.ua повідомляв, що в одоканальники анонсували українцям подорожчання: від чого залежить сума