ПриватБанк прийняв рішення заблокувати рахунки жінки та припинити її доступ до мобільного додатка "Приват-24" згідно з умовами і правилами надання банківських послуг. Банк повідомив, що припинив обслуговування її платіжних карток через виявлені сумнівні фінансові операції, які могли вказувати на незаконне використання її банківських рахунків або їх реквізитів.

Відповідно до постанови Національного банку України та умов договору, банк має право прийняти такі заходи в разі підозри на використання рахунків для незаконних операцій або фінансування тероризму.

Приватбанк. Фото: скрін youtube

Жінка намагалася оскаржити рішення банку через суд. Однак, Печерський районний суд у Києві відхилив її позов, підтвердивши, що банк діяв у рамках встановлених законом правил і мав достатні підстави для припинення обслуговування.

Суд також вказав на те, що жінка не представила переконливих доказів, що її фінансові операції не порушували умови договору та не становили загрози безпеці.

Популярні новини зараз

Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все

На вулиці вийдуть мобільні патрулі: за що масово штрафуватимуть українців

Українці з вересня зможуть їздити транспортом безкоштовно: в КМДА це підтвердили

У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах

Показати ще

Приватбанк. Фото: скрін youtube

Цей випадок також асоціювався з кримінальним розслідуванням щодо дій деяких клієнтів банку за підозрою у використанні електронних платіжних засобів для шахрайських схем, що підтверджувалося запитами від правоохоронних органів.

Нагадаємо, ПриватБанк вдається до останніх заходів впливу: боржникам не позаздриш

Раніше ми писали про те, що ПриватБанк залишив клієнта без зарплати: все через "глюк" у банкоматі

Крім того, Знай.ua повідомляв, Приватбанк вирішив подвоїти клієнтам радість від покупок: деталі нової акції