Житлово-комунальні послуги продовжують поступово дорожчати. Вже у серпні деяким українцям доведеться віддавати більше грошей ще й за квартплату. Подорожчання послуг очікується на Полтавщині, у місті Лубни.

Про намір встановити нові тарифи на послуги з управління багатоквартирними будинками повідомило Лубенське комунальне житлово-експлуатаційне управління.

Багатоповерхівка. Фото: скрін youtube

У повідомленні підприємства йдеться, що тарифи на послуги будуть скориговані з 1 серпня у бік збільшення. Піти на такий крок комунальникам довелося через суттєве зростання фактичних витрат на електроенергію, будматеріали, паливо та виплату зарплат.

"Це пов'язано зі збільшенням ціни електроенергії та ін. фактичних витрат (мінімальна заробітна плата, паливо, будматеріали). Сподіваємось на Ваше розуміння і подальшу співпрацю", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз

В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт

Водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього

Вистачить на кілька буханок хліба: пенсіонерам доплатять у вересні 570 гривень

У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах

Показати ще

Платіжки за комуналку Фото: скрін youtube

Плата за послуги з управління багатоквартирними будинками з серпня варіюватиметься від 0,97 до 8,33 гривні за кв. м. Для кожного будинку буде встановлено індивідуальний тариф, залежно від обсягів робіт, які необхідно проводити регулярно.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, комунальники закликали споживачів оновити важливі дані: ігнорування може вдарити по гаманцю.

Також наш портал інформував, доведеться митися в річці та збирати дощову воду: водоканальники вирішили підняти тариф одразу на 170%.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, комунальники закликали споживачів оновити важливі дані: ігнорування може вдарити по гаманцю.