Українці помічають дивні нарахування за спожитий газ. Розмір платежу розраховують некоректно навіть при своєчасній передачі показників. Про це свідчить скарга на офіційній facebook-сторінці компанії "Нафтогаз".

До газопостачальної компанії звернулася українка, яка в особистому кабінеті помітила дивні нарахування за природний газ. Вона наголосила, що показники передаються завжди вчасно, але це не рятує.

Рахунки за газ. Фото: скрін youtube

"Для чого передавати показники, якщо вони не враховані??? Чи ваші спеціалісти не дружать з математикою? Виправляйте негайно!", - написала клієнтка.

За словами українки, це вже не перша помилка "Нафтогазу", адже роками раніше їй приписали неіснуючий борг, який їй не можуть анулювати по цей день.

Популярні новини зараз

Пенсія менша на 20%: про що пенсіонер має повідомити ПФУ

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Прощайте, лоджії та "панельки": як виглядатимуть українські будинки після війни

Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема

Показати ще

Квитанція "Нафтогазу", скріншот: Facebook

"Я борюся з неіснуючим боргом ще з травня 2022 р.Я не дозволю вашій компанії робити мене боржником штучно і вимагати сплатити неіснуючий борг у сумі 1050,50", - бідкається жінка.

Фахівці газопостачальної компанії пообіцяли, що після уточнення необхідних даних клієнтки їй нададуть належну відповідь.

Жалоба на "Нафтогаз". Фото: скрин facebook.com/NaftogazGasSupply

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, перевіряли лічильники – накрутили з десяток кубів: українці зіштовхнулися із шахраями, як убезпечити себе.

Також наш портал інформував, що в "Нафтогазі" стався масштабний збій: компанія звернулася до споживачів щодо передачі показників лічильників.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, комуналка почне викачувати ще більше грошей: чому може зрости платіжка за доставку газу.