У вересні 2024 року на нас чекає ще одне перезавантаження – осінній коридор затемнень, що спонукає до плідного духовного життя та служіння.

Поступово вісь затемнень перетворюється на знаки Діва-Риби, на жіночі, пасивні знаки Зодіаку, енергія яких трохи втихомирить войовничі настрої в усьому світі.

Гороскоп, зображення: Pinterest

Овен

Овнам у вересні доведеться якимось чином вирівнювати своє фінансове становище. Може знадобитися додаткове джерело доходів або ви будете змушені звертатися до банку за кредитом. Щоправда, складнощі у цій сфері будуть компенсовані позитивними емоціями, отриманими під час якихось поїздок та за рахунок спілкування з людьми. Крім того, у вас можуть з'явитися нові компаньйони та друзі. На початку місяця на вас чекає протистояння з людьми, з якими ви тісно взаємодієте на роботі. У середині вересня ситуація стабілізується, але для цього вам доведеться вдатися до якогось компромісу. Наприкінці місяця ви, можливо, відмовитеся від співпраці зі старими партнерами і шукатимете тих, хто їх замінить.

Найсприятливіші дні: 7, 10, 11.

Популярні новини зараз

В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни"

До 500 грн зарахується на картку: ПриватБанк порадував клієнтів

З 1 жовтня платіжки за світло зміняться

Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року

Показати ще

Дні, в які треба бути обережнішими: 6, 12, 19, 26.

Телець

Тільці у вересні можуть мати справу з міжособистісними проблемами на роботі. Є ймовірність, що чиїсь інтриги завадять вам своєчасно виконати це завдання або укласти важливу для вас угоду. Головне, враховуйте особливості характеру людини, яка вам шкодить. Крім того, цього місяця не варто вирушати в далекі поїздки, як розважальні, так і ділові. Очікуваних результатів вони, швидше за все, не дадуть, більше, можуть виявитися небезпечними. На початку вересня не дозволяйте недоброзичливцям впливати на результат вашої праці. У середині місяця у вас з'явиться можливість розібратися з побутовими проблемами. Наприкінці вересня ви можете змінити коло спілкування, надавши перевагу людям, з якими вас зв'яже якесь хобі.

Найбільш сприятливі дні: 12, 13.

Дні, в які треба бути обережнішими: 2, 9, 16, 23.

Близнюки

Якщо ви не відрізняєтеся відповідальністю та пунктуальністю, то ваші запізнення та затримки у здачі виконаних завдань призведуть до штрафів та інших неприємних наслідків. Чим дисциплінованіші ви будете в даний період, тим більших неприємностей вам вдасться уникнути. Однак якщо на роботі ви будете змушені якимось чином тримати себе в рамках загальноприйнятих правил, то на дозвіллі зможете поводитися так, як вам хочеться. Зірки обіцяють вам продуктивні та цікаві поїздки, зустрічі з доброзичливо налаштованими стосовно вас людьми, подарунки Долі. На початку місяця вам доведеться зіткнутися з якоюсь давньою проблемою або продовжити конфлікт, який триває вже давно. Наприкінці місяця стежте за здоров'ям і не спілкуйтеся з тими, хто легко виводить вас із себе.

Найбільш сприятливі дні: 3, 14, 15.

Дні, в які треба бути обережнішими: 4, 11, 25.

Осінній гороскоп

Рак

На рак у вересні чекають якісь особливі досягнення. Щоправда, заради них вам, швидше за все, доведеться вести себе не дуже звичним для вас чином чи інтригувати. Втім, якщо ви займетеся цим до 14 числа, то вам все зійде з рук. Але з другої половини місяця краще все робити за правилами та враховувати, що при нестандартній поведінці оточуючі закликають вас до відповіді. Компенсуйте негативні емоції пасивним відпочинком та турботою про своє здоров'я. На початку вересня на вас чекають приголомшливі успіхи в діловій сфері. Не виключено підвищення на посаді чи збільшення доходів. У середині місяця доведеться зосередитись на якихось побутових справах. Наприкінці вересня ви будете змушені переглядати стосунки з тими, з ким ви спілкуєтеся найчастіше.

Найбільш сприятливі дні: 4, 15, 18, 25.

Дні, в які треба бути обережнішими: 2, 9, 16, 27.

Лев

Львів у вересні чекають і на якісь складнощі, і на яскраві успіхи. Швидше за все, у першій половині місяця вам доведеться зіткнутися з нерозумінням. Тримайте себе в руках і шукайте компроміс. Крім того, з 14 числа зросте ділова активність. На вас чекає якийсь новий прибутковий проект, який принесе із собою спілкування з цікавими персонами, захоплюючі та продуктивні поїздки, а також, можливо, вирішення житлового чи якогось іншого складного питання. На початку місяця багато що залежатиме від вашого вміння адаптуватися до ситуації та враховувати інтереси оточуючих вас людей. У середині вересня ви знайдете те, що не могли отримати раніше. Наприкінці місяця гармонія у ділових відносинах принесе вам додатковий прибуток.

Найбільш сприятливі дні: 19.

Дні, в які треба бути обережнішими: 6, 13, 27.

Діва

Діви у вересні суттєво зміцнять своє становище та матимуть можливість збільшити свої доходи. Щоправда, всі блага прийдуть до вас у першій половині місяця, а потім можуть початися деякі складнощі. Крім того, на роботі на вас чекають якісь нововведення. Втім, на відміну від своїх колег, ви вмить під них пристосуєтеся і навіть витягнете з них якусь користь. На початку вересня на вас чекає великий прибуток і, швидше за все, якесь приємне придбання. У середині місяця вам належить займатися реалізацією якогось вашого бажання. Наприкінці вересня є ймовірність не дуже вдалої, але все одно цікавої поїздки.

Найбільш сприятливі дні: 3, 10, 21, 23.

Дні, в які треба бути обережнішими: 11, 19, 26.

Гороскоп, зображення: Pinterest

Терези

Терезів у вересні чекає спад активності. Принаймні, у першій половині місяця вам, швидше за все, виявиться не до бездоганного виконання своїх обов'язків. Не виключено, що вас відвернуть якісь важливіші для вас турботи, або вам на якийсь момент просто набридне те, чим ви зараз займаєтесь. Більше того, якщо ви до 14-го числа не залишите свою сферу діяльності, на вас чекає дуже цікавий проект, який допоможе вам знову відчути себе "в темі". До того ж у вас з'явиться шанс повернути те, що ви втратили кілька днів тому. На початку вересня багато залежатиме від вашого настрою і від того, як ви розставите пріоритети. У середині місяця у вас з'явиться новий стимул, і це сприятливо вплине на все ваше існування. Наприкінці вересня на вас чекає отримання великого доходу та задоволення від результатів вашої діяльності.

Найбільш сприятливі дні: 6, 12, 25, 27.

Дні, в які треба бути обережнішими: 2, 9, 16, 23.

Скорпіон

Скорпіонів у вересні чекають значних успіхів. Основний пік активності та доходів припаде на першу половину місяця, проте якщо ви не зупинитеся на досягнутому, то надовго забезпечите собі благополучне та стабільне існування. Крім того, на вас чекає отримання якогось унікального досвіду, який прийде разом із новими знаннями. Почате у вересні навчання буде успішним і дозволить вам перейти на зовсім інший рівень. На початку місяця все, що ви започаткуєте в діловій сфері, виявиться прибутковим, особливо якщо ви будете думати на кілька кроків вперед. У середині вересня доведеться займатися справами, пов'язаними із вашими родичами. Наприкінці місяця можуть виникнути спірні питання.

Найбільш сприятливі дні: 27, 28.

Дні, в які треба бути обережнішими: 12, 19, 22, 29.

Стрілець

Стрільців у вересні чекають позитивні метаморфози у всьому їхньому існуванні. Налагодиться якась непроста ситуація, і це принесе вам якісь додаткові блага. Більше того, фактор, що нервував вас, раптово обернеться чимось корисним, а минулі розбіжності, так чи інакше, піднімуть ваш авторитет на недосяжну висоту. В особистому житті все також складеться дуже вдало. На вас чекає приємне проведення часу з людьми, яким подобається вас розважати і чимось радувати. Однак вам не рекомендується влаштовувати вечірки на своїй території. На початку місяця можливі відлуння минулих неприємностей, але вони вас сильно не зачеплять. У середині вересня піде щось таке, що вас дратувало, а натомість виникне щось цікаве і дуже рентабельне. Наприкінці місяця на вас чекає активне спілкування та легке вирішення багатьох спірних питань.

Найбільш сприятливі дні: 4, 18, 29, 30.

Дні, в які треба бути обережнішими: 10, 17, 24.

Гороскоп, зображення: Pinterest

Козоріг

У вересні Козорогам доведеться потрудитися як для себе, так і для оточуючих. Тобто якщо в першій половині місяця ваша діяльність буде спрямована в основному на вас, то після 13 числа доведеться ділити блага з кимось. Крім того, у другій половині вересня вам не рекомендується вирушати в поїздки, займатися справами, що потребують повної самовіддачі та натхнення, а також тим, що передбачає надмірні фізичні зусилля. У цей період бажано зберегти нервову систему і більше відпочивати. На початку місяця ваша основна сфера діяльності поглине весь ваш час, але при цьому дасть вам незрівнянно більше, ніж задоволення отриманими результатами. У середині вересня не виключено непередбачених витрат. Наприкінці місяця на вас чекає своєрідна перевірка на вміння працювати в команді.

Найбільш сприятливі дні: 5.

Дні, в які треба бути обережнішими: 1, 11, 18, 22, 29.

Водолій

Водоліїв у вересні чекає налагодження нових перспективних зв'язків. До того ж вам доведеться позбутися або старих проблем, або негативного впливу і присутності людини, яка деякий час тому повівся з вами не цілком порядним чином. Крім того, є ймовірність, що ви знайдете собі якесь нове хобі, яке не передбачає присутності інших людей. Чекає на вас цього місяця і посилена турбота про здоров'я. На початку вересня може повторитися якийсь конфлікт із людиною, яку ви не розумієте. У середині місяця ваші прибутки збільшаться, але зростуть і витрати. Наприкінці вересня ви маєте здійснити далеку поїздку, пов'язану з діловою сферою вашого життя.

Найбільш сприятливі дні: 6, 13, 27.

Дні, в які треба бути обережнішими: 14, 21.

Риби

Риб у вересні очікують численні нові враження та отримання якогось нестандартного досвіду. Не виключено, що величезний вплив на вашу трудову діяльність і на ваше дозвілля нададуть ті, хто вас оточує. Є можливість і появи якихось особливих уподобань, і розширення сфери інтересів. Утримайтеся і від спілкування з іноземцями, оскільки соціальні чи політичні мотиви завадять конструктивному діалогу. На початку вересня на вас чекають численні успіхи та приємне проведення часу. У середині місяця у вас можуть з'явитися нові обов'язки, або ви візьмете на себе додаткові зобов'язання. Наприкінці вересня обмежте спілкування з тими, з ким у вас є різний менталітет.

Найбільш сприятливі дні: 8, 11, 12, 22.

Дні, в які треба бути обережнішими: 10, 17, 24

Нагадаємо, що можуть стати тарологами та навіть відьмами: жінки цих знаків Зодіаку мають сильну інтуїцію.

Раніше ми повідомляли про докладний гороскоп на 2024 рік Зеленого Дракона для всіх знаків Зодіаку: прочитайте, щоби потім не дивуватися.