У Києві станції метрополітену "Театральна" і "Золоті ворота" закриті на вхід/вихід через анонімне повідомлення про мінування.

Про це повідомляють на сайті Київського метрополітену.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Станції "Театральна" та "Золоті ворота" плюс пересадка закриті на вхід і вихід. Надійшов анонімний дзвінок про мінування", - написано в повідомленні на сайті КП "Київський метрополітен" в понеділок.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Стало відомо, що на даний момент на станціях проводиться перевірка.

Нагадаємо, що на пошту Департаменту Патрульної поліції надійшов лист з черговим замінуванням. У список увійшли великі супермаркети і торгові центри, дитячі садки та лікарні.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Харкові продовжують регулярно надходити повідомлення про мінування різних міських об'єктів. Служби швидкого реагування оперативно перевіряють кожне таке повідомлення, запевнили в обласному управлінні Національної поліції.

Також портал "Знай.uа" писав, що стало відомо, що у Луцьку останні чотири дні "мінували" торгові центри, консульство, житлові будинки, невеликі магазини, зоопарк і знаменитий замок Любарта. Псевдомінери повідомили в місцеву поліцію про закладених у будівлях бомби.