В Оболонському районі Києва буде профілактика промивання труб.

Про це повідомляє портал "Факти"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Профілактичними роботами, які проходять в ніч з 11 на 12 червня (з 23:00 до 05:00), будуть охоплені мережі на вулицях Полярна, Кондратюка, Рокосовського, Калнишевського, Сім'ї Кульженка, а також Мінського шосе.

Популярні новини зараз

Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект

"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

У ніч з 13 на 14 червня (з 23:00 до 05:00) у зону робіт потрапляють комунікації на проспекті Героїв Сталінграда (від № 2 до № 26, від № 1 до № 33/35), на вулицях Тимошенко, Йорданській, Архипенко, Малиновського (від вулиці Тимошенко до проспекту Героїв Сталінграда), Приозерної.

Воду можна вживати після того, як по закінченні робіт її спустять до прозорості і зникне сторонній запах.

Нагадаємо, що мешканці одного з районів Києва не зможуть пити воду, що тече з кранів. Тимчасова незручність пов'язана з плановим профілактичним промиванням мереж.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", 11 червня в Одесі відключать воду. У зв'язку з необхідністю проведення робіт по заміні запірного обладнання за адресою пр. Гагаріна, 19 11 червня 2019 року з 09:00 до 22:00 буде припинена подача води.

Також портал "Знай.uа" писав, що через викиди хімікатів в річку Рось припинена робота Білоцерківської насосно-фільтрувальної станції, яка забезпечує водою Білу Церкву та Умань.