Небайдужі кияни затримали і жорстоко покарали невідомого чоловіка, який намагався пограбувати машини на площі Шевченка в Оболонському районі столиці.

Про це повідомляють на сторінці "Київ оперативний" у Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Людина, яка вела запис на мобільний телефон, запитала у грабіжника, навіщо він стоїть на колінах, чому так побитий, і навіщо намагався пограбувати людей, які чесно працювали.

Популярні новини зараз

Не тягніть час: обленерго терміново звернулися до споживачів

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Показати ще

"Тому що я наркоман і грабував машини. Гроші потрібні. Працювати намагався, виходило. Я побитий, бо впав. Не знаю, мабуть тому, що я наркоман", — підкреслив чоловік на камеру.

Нагадаємо, що у Києві чоловік побив жінку на очах у перехожих, після цього він пограбував її і втік. Відомо, що злочин стався 11 червня в 13:15 на зупинці громадського транспорту в районі Деміївської площі.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Києві співробітники поліції затримали крадія, який спробував вкрасти велосипед. За словами затриманого, його знайома запропонувала вкрасти велосипед, який стояв поруч із залом ігрових автоматів.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Львівській місцевій прокуратурі №1 довели провину 29-річного місцевого жителя, який здійснив близько десятка квартирних крадіжок на загальну суму близько 65 тис грн.