Двох громадян Ірландії з георгіївськими стрічками, які вигукували газла так званої "ДНР" у аеропорту Києва, не пустили до України і заборонили в'їзд на три роки.

Про це повідомляє Держприкордонслужба України.

У повідомленні йдеться, що 20 червня рейсом з Дубліна в аеропорт "Бориспіль" прибули 2 громадянина Ірландії 1998 по 1997 років народження.

Під час бесіди з іноземцями прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту "Київ" встановили, що чоловіки прилетіли в Україну з туристичною метою. Один з них був у футболці з національною символікою країни-агресора. Він повідомив, що нібито планує відвідати свою дівчину, громадянку України, з якої, як з'ясувалося, зворотного зв'язку у нього немає. Крім того, за словами іноземця стало відомо, що напередодні він перебував у Росії. Також у чоловіків були відсутні квитки на зворотний рейс.

прикордонники

"До того ж під час посадки літака ці пасажири дістали символіку РФ і георгіївські стрічки і вигукували слова: "ДНР, вперед". Згодом, при огляді багажу ірландців, прикордонники в їхніх речах виявили предмети, що носять пропагандистський і провокаційний характер, зокрема національну символіку РФ і георгіївські стрічки", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз

Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку"

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

Громадян Ірландії через державний кордон не пропустили і проставили заборону в'їзду в Україну строком на 3 роки.

Нагадаємо, що 1 травня, коли більшість городян просто відпочивали, забудовник вирішив ставити паркан на земельній ділянці, розташованій між вулицями Протасів Яр та Амосова.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у парку київського Політехнічного інституту спиляли стародавні дерева, що розлютило місцевих мешканців.

Також портал "Знай.ua" писав, що самовільно випалювати зелені насадження не можна, - адміністративне покарання за це належало завжди.