В ніч на 25 червня в Києві за адресою вулиця Саперне Поле, 45 стався неприємний інцидент. Бездомний роздягнув жінку, яка спала на траві і намагався здійснити статевий акт.

Про це повідомляє портал "Информатор"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відомо, що все сталося близько 00:15.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

За попередньою інформацією, жінка була в стані алкогольного сп'яніння і спала на траві. У цей момент на неї звернув увагу бездомний, який проходив повз. Чоловік зняв з неї штани і намагався вступити з нею в статевий акт. Однак, у цей момент жінка прокинулася.

Вона зателефонувала своєму чоловікові, який прийшов на вказану адресу. Там між чоловіком і бездомним зав'язалася бійка. Потім бездомний розбив пляшку і з трояндочкою ганявся за співмешканцем потерпілої. Патрульні, які були на місці, згладили конфлікт і з'ясовували всі деталі того, що сталося. Подробиці зараз встановлюються.

Нагадаємо, що у Миколаєві на одному з місцевих пляжів чоловік намагався зґвалтувати дівчину. Місцеві жителі почули крики, що доносилися з порожнього пляжу, і вирушили рятувати дівчину на голос.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Полтавській області стався страшний і кричущий випадок. Батько багатодітної сім'ї попався на зґвалтуванні 11-річної дочки.

Також портал "Знай.uа" писав, що з 22-річною москвичкою Надею страшний інцидент стався в одній з точок громадського харчування.