У Вишгороді Київської області невідомий хлопець відкрив стрелянину, перебуваючи на зйомках телешоу.

Про це повідомляють на сторінці "dtp.kiev.ua" у Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Стало відомо, що стрілянина сталася на території двору житлового будинку. Учасники знімальної групи спробували пригрозити хлопцеві. Потім почалася сварка, до якої долучилися мешканці будинку. У результаті зйомки шоу були зірвані.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

"Під час зйомок телеканалом #СТБ теле-шоу #битваэкстрасенсов в #Вишгороді стався несподіваний інцидент. Хлопець у білій футболці, зелених шортах вистрілив у повітря, слава Богу ніхто не постраждав...приїхала #поліція. Автор відео Оксана Магазинова-Подпрятова. Обережно нецензурщина", - написали під відео очевидці.

Нагадаємо, що у ніч на суботу в Оболонському районі Києва група чоловіків влаштувала бійку зі стріляниною в кафе Каспій. Через кілька годин поліція затримала п'ятьох кавказців

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в Оболонському районі столиці сталася стрілянина, в результаті якої постріл поранив чоловікові ногу.

Також портал "Знай.uа" писав, що у четвер 20 червня у поліцію надійшов виклик про те, що на пляжі "Отрада" в Одесі в районі канатної дороги близько 20 людей влаштували бійку і відкрили стрілянину.