На території об’єкту "Чорнобиль-2" працівники поліції затримали двох 29-річних киян, які були одягнуті у камуфляжну форму для того, щоб бути малопомітними.

Про це повідомляє Національна поліція Київської області.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У відношенні даних громадян було складено адміністративні протоколи за ст. 46-1 "Порушення вимог режиму радіаційної безпеки в місцевостях, що зазнали радіоактивного забруднення" Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Популярні новини зараз

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Відомо, що порушникам загрожує покарання у вигляді штрафу від 20 до 30 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Нагадаємо, що у Харкові поліцейські затримали іноземця, який займався торгівлею наркотиками. Затриманий громадянин Нігерії намагався продати 5 грамів каннабісу. Під час передачі зілля його було затримано. При собі він мав ще п’ять таких самих пакетів для інших “замовників” та 900 гривень, які встиг заробити.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", у Києві спецназівці затримали чоловіка, який в приміщенні кафе забрав з ящика для пожертвувань гроші і втік з місця злочину. Затриманим виявився 55-річний мешканець іншої держави.

Також портал "Знай.ua" писав, що у четвер, 20 червня, у Києві молодого хлопця затримали люди у формі просто біля станції метро "Житомирська".