У понеділок, 1 липня, у Дніпровському районі Києва сталася серйозна аварія за участю громадського транспорту. На бульварі Перова, 48 машина Hyundai на повному ходу не помітила автобус "Богдан", а після зіткнення почала горіти.

Про це повідомляє портал "Информатор"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Пізніше з'ясувалося, що в результаті аварії постраждало три людини.

Популярні новини зараз

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Варто відзначити, що автобус №600 їхав у бік Троєщини по смузі громадського транспорту. Водій висадив пасажирів на зупинці і почав їхати. У цей момент в нього в'їхав Hyundai. Від удару постраждали дві жінки-пасажирки автобуса, вони впали і розбили скло.

Також медики надали допомогу і забрали до лікарні водія Hyundai. Після аварії його автомобіль почав диміти, але його вчасно загасили очевидці.

На місці ДТП працював екіпаж патрульної поліції. Обставини події з'ясовуються, на місце викликали слідчо-оперативну групу.

Нагадаємо, що в ніч на 1 липня в Солом'янському районі Києва п'яний чоловік на Ford з будинком на колесах протаранив автомобіль поліції.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Львові нетверезий працівник автосервісу взяв автомобіль клієнта покататися і потрапив у ДТП.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Запорізькій області на автодорозі сполученням Харків - Сімферополь сталася масштабна аварія.