У Києві невідомий чоловік переслідував дівчину, а потім напав і побив її в під'їзді багатоповерхівки. Після цього він спробував її зґвалтувати.

Про це повідомляють на сторінці "Київ Оперативний" у Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Спочатку нападнику вдалося втекти, але його помітили камери відеоспостереження.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

"2 липня, близько 16 години, у Шевченківському районі на вул. Сальського, 11 за дівчиною в під'їзд зайшов невідомий чоловік. Він напав на неї, сильно побив і намагався зґвалтувати", – написали в соцмережі.

Також були названі деякі прикмети нападника. Його зріст близько 180-185 см, на вигляд близько 30 років, коротке волосся, худорляве обличчя з западинами на щоках. З'ясувалося, що він був одягнений у сині шорти та чорну футболку.

Нагадаємо, що у Дніпрі перехожі схопили сексуального маніяка, який напав на дівчину. Випадковий перехожий почув жіночі крики, що доносилися з-за гаражів. Ґвалтівник уже сидів на жертві без штанів, а та з останніх сил намагалася відбитися.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в Києві за адресою вулиця Саперне Поле, 45 стався неприємний інцидент. Бездомний роздягнув жінку, яка спала на траві і намагався здійснити статевий акт.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Миколаєві на одному з місцевих пляжів чоловік намагався зґвалтувати дівчину.