У Києві відремонтують одну з центральних вулиць міста за 144 мільйони гривень.

Про це повідомляє інформаційний портал Інформатор.

У Києві планують відремонтувати вулицю Пушкінську, на реконструкцію планують витратити 144 мільйони гривень. Згідно тендерного плану ремонтні роботи закінчать до 21 грудня 2020 року, аукціон по тендеру пройде 19 липня.


На цій вулиці планують повністю замінити асфальтне покриття, встановити гранітні камені бортові, велодоріжки, тактильні смуги і зроблять виїзди у двори.


Під час реконструкції будуть встановлені 14 підземних контейнерів для сміття, 143 секції пішохідного огородження з підсвічуванням, 1287 антипаркувальних стовпчиків з підсвічуванням, 1,027 км дорожньої розмітки. Також планують розмістити 175 дорожніх знаків з підсвічуванням, 39 світлофорів, 40 ліхтарів з 98 світлодіодними світильниками і 19 чавунних люків.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Вздовж дороги замінять труби газо, водо і теплопостачання. А також встановлять дощоприймачі для талої води і злив. А для велосипедистів встановлять 52 стійки для велопарковки.

Нагадаємо, що у четвер, 27 червня, у Київ прийшла негода. Така ситуація вплинула і на ситуацію на дорогах столиці.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua" , великі пробки паралізували рух на деяких магістралях Києва через ремонт шляхопроводу на перетині проспектів Комарова та Леся Курбаса.

Також портал "Знай.ua" писав, що у вівторок, 18 червня, в Києві утворилися затори. Частина вулиць буквально зупинила рух.