10 липня президент України Володимир Зеленський оглянув Бориспільську багатопрофільну лікарню інтенсивного лікування в Київській області.

Про це повідомляє пресс-служба президента.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

В багатьох приміщеннях немає ремонту. А серед тих, де побував президент України, у найгіршому стані знаходиться терапевтичне відділення та харчовий блок. Це застарілі будівлі, яким потрібен капітальний ремонт.

Популярні новини зараз

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Показати ще

Зеленський поспілкувався з пацієнтами лікарні. Місцеві мешканці поскаржилися на годинні черги, а іноді і відмову лікарів надавати послуги через низьку зарплату, відсутність нормальних умов, проблеми з якістю інсуліну і ліків і тому подібне.

"Побачив умови, в яких перебувають люди в лікарні. А зараз бачу у вас ремонт - це ж міська рада, яка, напевно, важливіше головної бориспільської лікарні. Тому що тут ремонт краще", - зазначив Володимир Зеленський.

Головний лікар Олександр Щур зазначив, що проведено тендер на будівництво нового комплексу лікарні, але через нестачу фінансування процес загальмувався.

"Що я думаю про це. У 2020 році місцеві вибори. Якщо в 2020 році ви не побудуєте, ніхто за вас не проголосує", - звернувся Зеленський до мера міста.

Президент доручив новому голові Київської ОДА зібрати всіх посадових осіб, чиновників, головного лікаря, розробити план, щоб за рік спільними зусиллями була побудована нова Бориспільська лікарня.

"Прошу перестати показувати людям, де ви зробили ремонт. Та зробіть все можливе, щоб під час ремонту люди були в нормальних умовах", - закликав головного лікаря глава держави.

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський пообіцяв українським націоналістам зруйнувати "інформаційну монополію".

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", президент України Володимир Зеленський влаштував мера Борисполя Анатолію Федорчуку жорсткий "рознос" через фекалії в озерах.

Також портал "Знай.uа" писав, що президент України Володимир Зеленський підписав важливий указ в системі освіти.