На Київщині хлопець, який намагався застрелити свою колишню дівчину, покінчив з собою у відділку поліції.

Про це повідомляє "Прямий".

В Ірпені 19-річний юнак, 15 липня намагався застрелити свою дівчину. На місце пригоди відразу прибув наряд поліції. Правоохоронці з'ясували, що дівчині та хлопцю стріляли з травматичної зброї ззаду в голову. Їх госпіталізували.

Поліція встановила, що до скоєння замаху на умисне вбивство причетний 19-річний житель Гостомеля. Правоохоронці швидко затримали підозрюваного.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

У відділку поліція зловмисник звільнився з кайданів та вихопив пістолет, погрожуючи правоохоронцям. Потім він повернув пістолет до скроні й вистрілив собі у голову. Все це зафіксували камери відеоспостереження.

Зараз відкриті кримінальні провадження за ч. 2 ст. 15 (замах на злочин), п. 1 ч.2 ст. 115 (умисне вбивство) та ч. 1 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що на Одещині правоохоронці знайшли наркотики, які ховали в борошні. У Південному затримали чоловіка, який замовляв і поширював по місту важкі наркотики.

Як повідомляв "Знай.ua", під Полтавою трухляве дерево впало на шестирічної дитини, яка зараз знаходиться в лікарні у важкому стані.

Також "Знай.ua" писав про те, що в суботу, 15 червня, у Вишгородському районі Київської області сталася пожежа в автопарку, в результаті якого згоріло десять автобусів.