Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У Києві вуличний злодій поцупив гаманець у літньої жінки і зірвав ланцюжок з її шиї.

Про це повідомляє інформаційний портал "Апостроф".

У Києві на вулиці Голосіївській зловмисник вкрав у 73-річної жінки гаманець і зірвав ланцюжок, а коли його спробували затримати свідки події він її проковтнув.


Під час огляду гаманець потерпілої був знайдений, а щодо ланцюжка чоловік заявив, що проковтнув її. Рентгенівський знімок підтвердив його показання.

"Це 26-річний житель Луганської області, який був засуджений за крадіжки. За скоєне йому загрожує до 6 років позбавлення волі", - заявив співробітник поліції.

Популярні новини зараз

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Показати ще

Нагадуємо, що минулого тижня у Києві зловмисники скоїли зухвале пограбування інкасаторського фургона і забрали більше мільйона гривень у той час, як інкасатори були в приміщенні банку.

Як раніше повідомляв Знай.ua , херсонський послідовник Зайцевої на повній швидкості протаранив зупинку

Також Знай.ua писав про те, що на території дитсадка Харківщини знайшли тіла батька і дочки. Тіло загиблих були знайдені сьогодні вдень у селі Вербівка Балаклійського району Харківської області. Покійними виявилися місцеві жителі, батько і дочка.