Стало відомо, що в п'ятницю, 2 серпня, у Києві обвалилася частина Паркового (пішохідного) мосту через Дніпро, який з'єднує центральну частину Києва з парковою зоною і пляжами Труханового острова. Міст був споруджений в 1956-1957 роках. Про цей інцидент повідомляє "Київ Оперативний" в соціальній мережі Facebook. У паблику опублікували відео з місця НП.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

На записі видно, що впав досить великий шматок бетону і арматури.

"Ще один міст втомився. На цей раз - Пішохідний міст на Труханів острів не витримав, частина бетонної конструкції обвалилася. Що будемо робити з цими мостами?", - підписали відеоролик.

Нагадаємо, що директор Національного антикорупційного бюро України Артем Ситник підтвердив, що агентство розслідує справу про можливі розкрадання при будівництві нового пішохідного мосту в Києві.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Києві, 29 липня, головна гордість мера столиці знову опинилася в центрі скандалу. Очевидці у мережі активно поширюють інформацію про величезні тріщіни на склі знаменитого "мосту Кличка".

Також портал Знай.ua писав, що у мережі з'явилися кадри аварії на київському мосту Патона, яка відбулася в четвер, 25 липня.