У Києві екстрені служби проходять профілактичні заходи щодо руху на дорогах, повідомляє портал “Politeka” з посиланням на Патрульну поліцію України.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Як повідомляється, профілактичні заходи будуть проводити до 12 серпня. Тому в цей час у столиці часто можна буде почути виття сирен. Таким чином перевірятимуть, як водії реагують на сирени, а порушники будуть отримувати штрафи та профілактичні бесіди з правоохоронцями.

Популярні новини зараз

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Нагадуємо, що на початку липня в столиці охорона будівництва відмовилась пускати на його територію пожежників попри густий дим, який охопив більшу частину вулиці.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у понеділок, 1 липня, під Києвом у місті Гостомель сталася пожежа. Спалахнула автомобільна заправка поруч з поворотом на Ірпінь. В результаті інциденту жертв і постраждалих немає. Відомо, що загоряння сталося рано вранці.

Також портал "Знай.uа" писав, що у п'ятницю, 28 червня, в рекреаційній зоні Катранка, розташованої на півдні Одеської області, на території Лиманської об'єднаної громади спалахнула сильна пожежа.