Стало відомо, що з 31 серпня по 31 жовтня у Києві на ВДНГ покажуть унікальну і шокуючу виставку Body Worlds "Всесвіт тіла". Знаменита на весь світ експозиція розповість про секрети людського тіла і дозволить зануритися в анатомічну подорож.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Цю виставку вже встигли оцінити більше 49 мільйонів глядачів у Польщі, Нідерландах, Китаї, США, Канаді та інших країнах.

Варто відзначити, що перша виставка "Всесвіт тіла" відбулася в Токіо в 1995 році і стала справжнім феноменом. На прикладах "живих" експонатів глядачі зможуть простежити всі зміни, що відбуваються з тілом людини протягом усього життя і дізнатися про можливості збереження здорового організму.

Для того, щоб процес був найбільш наочним, тіла доповнять мультимедійними установками, які в деталях розкриють їхні таємниці. Анатомічна виставка доктора Гюнтера фон Хагенса, яка складається з реальних людських тіл і органів, назавжди змінить уявлення про своє тіло — про його складності і витонченості.

"Body Worlds "Всесвіт тіла" представляє справжні людські тіла, збережені після смерті їх власників методом пластинації. Це спеціальний метод бальзамування і консервації, винайдений німецьким доктором Гунтером фон Хагенсом в 1970-х. Оброблені таким способом тіла зберігають клітинні структури і рельєф мертвих тканин на довгі роки", – розповіли організатори виставки.

До того ж, виставки Body Worlds засновані на програмі пожертвувань тіл, в рамках якої донори спеціально просять, щоб їх тіла використовувалися на публічній виставці після їх смерті. В даний час в програмі пожертвувань тіл зареєстровано понад 18 000 донорів, більшість яких – з Німеччини.

Потрапити на унікальну виставку можна буде у будні дні – з 9:00 до 20:00, у вихідні – з 10:00 до 21:00. Вартість квитків – 350-400 грн.

Нагадаємо, що кожен рік Microsoft обговорює майбутнє бренду на Gamescom і 2019 не буде винятком. Компанія докладно розповіла про свої плани на конференцію.

Як повідомляв портал Знай.ua Селебрітіз зібралися в музеї історії Києва.

Також портал Знай.ua писав, що у столичному Музеї історії Києва відкрилася виставка артефактів стародавньої історії "Україна – Світу".