У Києві на Оболоні п'яний чоловік пограбував дитячу лікарню.

Про це повідомляють у столичному відділі комунікації поліції.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"До чергової частини Оболонського управління поліції надійшло повідомлення, що охоронці дитячої лікарні зупинили невідомого, який викрав з ординаторської телевізор", - повідомили співробітники поліції.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Як з'ясувалося, підозрюваний працював на будівництві поряд з лікувальним закладом і прийшов на роботу напідпитку, тому на робоче місце його не допустили. Тоді чоловік вирішив перелізти через паркан, щоб потрапити на роботу. Проходячи повз лікарні, він помітив у вікні першого поверху телевізор, який вирішив вкрасти.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Відомо, що крадія намагалася зупинити працівниця лікарні, але чоловік разом з технікою вистрибнув у вікно і переліз через паркан. Там його і зупинили охоронці, які утримували підозрюваного до приїзду поліції.

Ним виявився 28-річний мешканець Івано-Франківщини. Чоловікові загрожує до восьми років позбавлення волі.

Нагадаємо, що лікар постраждала від рук грабіжника, але встигла його помітити – і викликала поліцію. Жінку 1972 року народження пограбували в кабінеті у лікарні просто на робочому місці.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в Одеській області група підлітків вирішила пограбувати будинок жінки, яка поїхала тим часом по справах.

Також портал "Знай.uа" писав, що Харковом прокотилася хвиля квартирних пограбувань, від яких не рятують навіть решітки на вікнах.