На трасі Київ - Бориспіль поліція затримала трьох зловмисників, які увірвалися до одного з будинків села Артемівка Київської області та пограбували його.

Про це повідомляє портал "Апостроф"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами голови поліції Київської області Андрія Небитова, в будинку злочинці напали на господаря і його дружину, після чого зв'язали їх. З житла постраждалих вони винесли цінні речі і велику суму грошей. Також вони вкрали машину Lexus, на якій зникли з місця злочину.

Популярні новини зараз

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

За місцем тимчасового проживання затриманих, які виявилися іноземцями, співробітники поліції вилучили гранати, пістолети, автомати.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

За даними грузинських ЗМІ, затриманими виявилися місцеві громадяни 43-річний Міріан Гочадзе, 41-річний Тенгіз Занадзе і 33-річний Леван Хуцішвілі. Відомо, що Гочадзе до 2013 року був начальником загону спеціального призначення МВС і залишив Грузію після зміни влади. Також в МВС працювали Занадзе і Хуцішвілі. Всі троє брали участь в бойових діях на Донбасі.

Нагадаємо, що на Дніпропетровщині невідомі влаштували кривавий розбійний напад, через це оголошений план "Перехоплення".

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Києві поліція затримала крадія, який ховався під диваном квартири, яку сам пограбував.

Також портал "Знай.uа" писав, що під Києвом чоловік, якого підозрювали у скоєнні тяжких злочень, в тому числі і вбивства, увірвався в квартиру до жінки.