Труп жінки, яка померла ще на початку 2019 року, виявили в одному з будинків по вул. Бастіонній в Києві. За інформацією ТСН.uа, тіло померлої знаходилося в приміщенні не менше семи місяців.

Сусіди покійної пенсіонерки повідомили, що перестали бачити жінку на вулиці ще в лютому цього року. Ні рідних, ні близьких у літньої жінки не було, тому її зникнення нікого не стурбувало. Про те, що пенсіонерка пропала, в поліцію заявила лише її подруга.

Прибулі за вказаною адресою 20 серпня співробітники ДСНС через вікно потрапили у квартиру на другому поверсі. Тіло господарки виявили на підлозі в коридорі.

У поліції зазначають, що жінка, очевидно, використовувала коридор як житлову кімнату – там знаходилося її ліжко. Відсутність трупного запаху в під'їзді слідчі пояснюють тим, що в приміщенні були щільно закриті всі вікна та двері: свіже повітря всередину не надходило. Тіло померлої відправили на експертизу.

Як повідомляє ТСН.uа, у під'їзді, де розташована квартира з муміфікованою пенсіонеркою, проживає також народний депутат Ганна Гопко.

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Нагадаємо, в Одесі засудили вбивць-некрофілів, ґвалтували труп п'ять днів.

Як повідомляв раніше Знай.uа спалах смертоносної чуми створила в Україні ще один Чорнобиль.

Також Знай.uа писав про те, що Запоріжжя колотить від моторошного подвійного вбивства.