У середу, 21 серпня, в одному зі спальних районів міста Київ прогримів потужний вибух.

Про це повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Інцидент стався на вулиці Маршала Тимошенко, 11а, в Оболонському районі. Там загорілася, а потім вибухнула електрична підстанція.

Популярні новини зараз

ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення

Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію

Показати ще

У результаті події ніхто не постраждав, але електроенергію відключили на вулицях Маршала Тимошенко, Зої Гайдай, Богатирській, Героїв Дніпра, Героїв Сталінграда, Прирічній, Оболонському проспект.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Варто відзначити, що рятувальники не змогли відразу ж приступити до ліквідації пожежі. Їм довелося чекати представників "Київенерго", які відключили подачу електроенергії.

Як з'ясувалося, о 14:47 пожежа була повністю ліквідована. На місце виїжджали три одиниці пожежорятувальної техніки, 15 співробітників ДСНС і електрики. Деталі встановлюються.

Нагадаємо, що біля станції метро "Деміївська" на проїжджій частині в Києві спалахнула машина.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у районній лікарні Одеської області в результаті вибуху гранати загинули чоловік і жінка.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Тернополі в результаті вибуху саморобного пристрою випадковий перехожий отримав серйозні поранення.