Жінка з Київщини, вбивство якої замовив колишній чоловік, раніше наймала банду для його побиття, а потім і вбивство через небажання ділити майно.

Про це повідомляє речниця прокуратури Києва Надія Максимець на своїй сторінці у Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Була шокована новиною про те, що на Київщині група осіб готувала вбивство двох жінок. За даними слідства, жінку та її доньку замовив колишній чоловік через розподіл майна після розлучення", - написала вона.

Популярні новини зараз

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

За словами речниці, два роки тому прокуратура Києва спільно з Департаментом внутрішньої безпеки Національної поліції України викрила злочинну групу, яка займалася розбійними нападами, а також на замовлення.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Один із нападів - відносно підприємця з Броварів - був організований його екс-дружиною. Тепер вгадайте прізвища потерпілого та замовниці", - додала речниця прокуратури.

Варто підкреслити, що до банди входили поліцейські-перевертні, яким колишня дружина платила по 3 тисячі доларів за "результативне побиття". Колишній чоловік мав стати інвалідом і весь час займатися лікуванням, а не судитися за майно. Згодом жінка вирішила вбити чоловіка, за що запропонувала сплатити 10 тисяч доларів.

Нагадаємо, що увечері 17 серпня дві жінки виїхали з Броварів до Києва на машині Toyota Rav4 і зникли.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", замовником злочину, що стався під Києвом, став колишній чоловік Надії Головач, який у суді оскаржує майно після розлучення.

Також портал "Знай.uа" писав, що голова Головного управління Національної поліції Андрій Небитов опублікував на своїй сторінці в соцмережі фото підозрюваних у замовному вбивстві 31-річної Юлії Зайковської та її 53-річної матері Надії Головач, які зникли з дороги з Броварів до Києва кілька днів тому.