У Києві зловили наркодилерів під час передачі двох кілограмів амфетаміну для реалізації в тому числі військовослужбовцям.

Про це повідомляють у Військовій прокуратурі центрального регіону України.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Військова прокуратура Київського гарнізону спільно з ГУ Нацполіції в Київській області та головним відділом з боротьбі з корупцією і організованою злочинністю ГУ СБУ в р. Києві та Київській області задокументували факт збуту партії наркотиків в особливо великих розмірах.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами"

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Двох зловмисників затримали "на гарячому". Варто зауважити, що "Ринкова" вартість такої кількості амфетаміну становить близько 800 000 гривень. В ході слідчих дій також ліквідували "нарколабораторію", за допомогою якої виготовлялися психотропи.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Двом наркоторговцям загрожує позбавлення волі на строк від дев'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна. Вони взяті судом під варту на 2 місяці з альтернативою внесення 1 152 600 гривень застави.

Нагадаємо, що у Кривому Розі поліцейські затримали 51-річного чоловіка, який продавав наркотики поблизу лікарні.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", поліція викрила злочинну організацію збуту синтетичних "дизайнерських" наркотиків через спеціальний Інтернет-ресурс.

Також портал "Знай.uа" писав, що співробітники Служби безпеки України в рамках протидії незаконному обігу наркотиків блокували в Києві контрабандне переміщення і збут кокаїну.