Вже через 2,5 роки жінка, що заморила своїх дітей голодом в Києві, вийде на свободу згідно із "законом Савченко". За вбивство малюка у 2016 році суд засудив її до 8 років в'язниці, але це занадто м'який вирок, вважає хрещений батько загиблого Дані – Денис Бондарчук, передають «Факти».

За словами чоловіка, Владислава Трохимчук не кається в тому, що вчинила. З їх родиною Бондарчук познайомився через свого брата. Люди здавалися адекватними, зав'язалася дружба, Бондарчука попросили бути хрещеним новонародженого Данила.

Проте пізніше з'ясувалося, що чоловік Владислави, Олексій – наркоман. Молода мама, якій ледь виповнилося 20 років, любила погуляти і часто залишала дітей на чоловіка. Коли вона пішла до іншого чоловіка, Антона Подчапка, почала залишати дітей в квартирі одних.

Бондарчук впевнений, що в схемі з виманюванням грошей на нібито хворих дітей замішаний Антон. Здорові малюки не викликали довіри потенційних спонсорів, тому Влада і Антон нібито вирішили «потримати їх на дієті». 11-денне ув'язнення без їжі закінчилося для Дані смертю. Дворічна Аня дивом вижила.

Крім того, Бондарчук згадав, що Влада і раніше поводилася дивно – влаштовувала істерики, брехала без приводу і їла пісок.

Популярні новини зараз

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

"Звичайний пісок! Вона не могла жити, якщо не поїсть піску хоча б кілька разів на тиждень", - розповів він.

Як повідомляв раніше Знай.uа Дитина Мауглі: індійську дівчинку виховали мавпи

Як писав Знай. ua Кинула з кільцями: доля Дмитра Комарова стала відома всій Україні

Раніше Знай.uа Постраждали діти: з'явилися жахливі подробиці вибуху в Києві.