Стало відомо, що на вчителя однієї з шкіл Подільського району в Києві вже склали 3 адміністративних протоколи за буллінг. Про це повідомляє пресслужба поліції.

Буллінг в школі

У поліцію звернулися батьки школярів з повідомленням про жорстоке поводження до дітей з боку вчителя.

"Співробітники сектору ювенальної превенції встановили, що вчитель протягом декількох днів двічі під час уроку кричала і ображала школярку, через що остання була змушена звернутися до медичного пункту у зв'язку з погіршенням самопочуття. Крім цього, факт психологічного тиску відбувся ще стосовно двох дітей", - йдеться в повідомленні.

Також керівництво навчального закладу підтвердило, що діти піддавалися буллінгу з боку вчителя. Більше того, педагог схильна до агресивних дій, використовує нецензурні вислови по відношенню до колег, батьків і дітей.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Показати ще

Буллінг в школі

"Правоохоронці склали два адміністративних протоколи за ст. 173 (дрібне хуліганство) і один за ст. 173-4 (буллінг учасника освітнього процесу) Кодексу України про адміністративні правопорушення, та направили їх для прийняття рішення Подільського суду міста Києва", - повідомили в поліції.

Нагадаємо, що в Україні можуть повернути математику, як обов'язковий іспит в системі ЗНО. Такі дії чиновників викликали резонанс у суспільстві.

Як повідомляв портал Знай.иа в Новому Уренгої, що в Росії, місцевих школярів без верхнього одягу змусили стрибати з вікон у сніг. Сталося це під час навчальної евакуації.

Також портал Знай.иа писав, що під Сумами викладач молодших класів вкрала зі школи більше десятка новеньких нетбуків, які надіслали в навчальний заклад в рамках програми "Нова українська школа".