У Києві триває акція протесту проти нового заступника голови Державного бюро розслідувань, яким став Олександр Бабіков – адвокат президента-втікача Віктора Януковича, якого обвинувачують у державній зраді. Про це стало відомо з повідомлення видання Depo.ua.

Як зазначається, до будівлі ДБР вже принесли стилізований "золотий" унітаз, який символізує зв'язок Бабікова з опальним президентом та жагу до незаконного збагачення.

Крім активістів, під ДБР зібралися народні депутати з партії "Європейська Солідарність". Всі вони вимагають, щоб їх пустили до будівлі. За словами нардепів, вони мають передати керівниці відомства Ірині Венедіктовій звернення від родичів загиблих 2014 року Героїв Небесної Сотні, які вимагають звільнити Бабікова з нової посади.

Люди, які вийшли на акцію протесту, тримають відповідні плакати. За попередньою інформацією, сьогодні до мітингарів має приєднатися п'ятий президент України Петро Порошенко. Він приїхав до ДБР на допит у справі про підписання Мінських угод.

Популярні новини зараз

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Показати ще

Нагадаємо, раніше "ЄС" Порошенка виставила дивний ультиматум Зеленському та ДБР: "Вони незаконно стежать"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Новосад поскаржилася, що не може прогодувати дитину на 36 тисяч: Подоляк відповів від імені українців

Також "Знай.ua" писав, що дружок Кернеса попався на мерзенній схемі, ось в чию кишеню спливають гроші харків'ян: вручено підозру