У Києві на проспекті Шухевича (Ватутіна) трапилася смертельна ДТП, внаслідок якої загинула молода дівчина. Про це повідомили в пабліку «Київ. Оперативний» у соцмережі Facebook.

Як повідомляється, дівчина спробувала перебігти дорогу недалеко від пішохідного переходу, і в цей момент її збив водій на автомобілі Skoda. На жаль, від отриманих травм потерпіла померла на місці.

Популярні новини зараз

Українців попередили про "важкі" платіжки за світло

Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Показати ще

Фото: Київ. Оперативний

«Всі обставини даної ДТП будуть встановлювати співробітники поліції», - зазначили в пабліку.

«Нех*й перебігати там, де не належить. Тим більше ніч, мокрий асфальт і видимість не та. А співчуття рідним. Вибачте за грубість», - пише один з користувачів в коментарях.

«Шкода, що самі не бережуть молоді життя. Ну зупинись на хвилину, ну підійди до переходу, і сонце світило б в обличчя на наступний день», - додає інший.

«Водії теж могли б повільніше їхати, знаючи, що наші люди бігають де завгодно. Теж по-своєму і водія шкода, якщо дотримувався правил дорожнього руху. Але на маленькій швидкості впала б, відбулася синцями. А що на пішохідному переході лежить? Наше життя в наших руках, а не випадку... Дуже шкода...», - пишуть кияни.

«Я зараз тимчасово сам виступаю пішоходом, і неодноразово помічаю, не тільки на дорогах, переходячи через пішохідний перехід, але і йдуть по вулиці, як люди йдуть і в упор нічого не бачать, крім своїх гаджетів. То вони смс строчать, то книгу читають, то фільм дивляться, то просто грають, одним словом: "зомбі"», - вважають деякі.

«Логіка пішоходів: зебра скасовує фізику. Конкретно в Києві пішоходи в 99% вивалюються на «зебру», не дивлячись по сторонах. Їм пофіг: є машини, немає машин, бачать їх водії або не бачать. Я на 100% не впевнений в гальмах своєї машини. А вони впевнені… Я щодня спостерігаю десятками такі потенційні "кеглі"», - резюмують коментатори.

Нагадаємо, що у столиці на проспекті Бажана сталася ДТП, яке могло закінчитися потужним вибухом.

Також портал Знай.uа писав, що в Києві таксі з пасажиркою влетів у стовп і перетворилося на металобрухт, перші жертви снігопаду.