Унікальний та водночас моторошний випадок стався у Києві. Відтак, правоохоронці в одному з каналізаційних люків виявили голого чоловіка, який не міг вилізти.

Про це повідомляє прес-службу патрульної поліції Києва.

Як відзначається, інцидент мав місце в Голосіївському районі. Саме там на вулиці Казимира Малевича поліцейські помітили те, як з тамтешнього люка стирчать людські пальці, а пізніше і взагалі цілого чоловіка.

Виклик поліцейських, фото: Патрульна поліція України

Після цього правоохоронці перекрили рух та викликали рятувальників, які за допомогою інструментів розрізали грати дощоприймача і обережно дістали чоловіка. Він був повністю голим і дуже сильно замерз, однак на питання, як він там опинився, відповісти не зміг.

Популярні новини зараз

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Варто зауважити, що під час того, коли вони одягнули чоловіка та чекали медиків, вони виявили явні ознаки сп'яніння. Наразі літаки госпіталізували чоловіка в одну з лікарень міста.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Києві сталася страшна НП, на одній зі станцій метро помер чоловік.

Як повідомляв Знай.uа , ще одне жорстоке вбивство сталася на Рівненщині. Так, у селі Перемиловка хлопець вбив пенсіонера тільки за те, що той не позичив для його матері кілька сотень гривень.

Також Знай.uа писав, що у Києві повідомили про підозру 41-річного чоловіка, який розбещував дітей. Так, за даними копів, педофіл знайомився з дітьми у соцмережах входив у довіру і починав розпусне листування, надалі плануючи зносини.