У Києві неадекватний водій маршрутного автобуса №507 прищемив дверима руку дитині і протягнув її по дорозі. Про це у спільноті "Типове Голосієво – Київ" у соціальній мережі Facebook повідомила Ганна Свистунова, мати постраждалої дівчинки.

За словами жінки, вона з семирічною донькою виходила з автобуса, коли водій різко зачинив двері і продовжив рух. При цьому рука дівчинки виявилася затисненою в дверях, і дитина змушена була бігти за маршруткою.

Пасажири, що знаходилися в салоні автобуса, підняли крик, вимагаючи від водія зупинитися, а мати дівчинки від переляку «ледь не розбила йому скло».

Тільки після цього водій зупинився і відкрив двері. Але, замість того, щоб вибачитись перед потерпілими, водій заявив, що дуже поспішав і не звернув уваги на те, чи встигли вийти люди: за ним їхав трамвай, і маршрутник боявся спізнитися на зупинку, щоб не упустити більше пасажирів.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

Скрін, Типове Голосієво – Київ

"Ми виходили швидко, дитині вже сім років... Не помітити не можна було! В маршрутці всі сиділи – нічого не загороджувало огляд водієві!" – обурилася мати постраждалої дівчинки.

«Вже не перший раз помічаю, як маршрутки намагаються обігнати один одного і трамваї в тому числі, не чекаючи виходу пасажирів! Кого взагалі беруть у водії? І як довго таке буде продовжуватися?», - запитує вона.

Нагадаємо, у Львові з 15 січня 2020 року виросла ціна у трамваях і тролейбусах, після цього з'явилися чутки, що ціна на проїзд зросте і в "жовтих автобусах".

Також Знай.uа писав, що у Сумах маршрутки почали вбивати пенсіонерів.

Портал Знай.uа повідомляв, що Кличко показав посинілу "картку киянина", українці були ошелешені: "Де каштанчики?!"