Українець вирушив до Італії, щоб на власному досвіді дізнатися, як італійці борються з коронавірусом. Свій досвід по приїзду додому він опублікував відео в телеграм-каналі «Х**вий Київ».

«Чувак зганяв в Мілан і назад, для того, щоб подивитися, як італійці борються з короновирусом», - пише автор посту під ім'ям Антон Гура.

«Що ж… макаронники виганяють нах** з країни всіх, щоб убезпечити себе. В результаті, заражені араби х**чать «Терафлю» і летять через Україну додому. Ну, а в Борисполі, зрозуміло, всім пох**!!!», - повідомляє відчайдушний автор провокативного відео.

За його словами, в літаку з Мілана - 186 пасажирів, багато з яких "кашляють і з температурою".

Як повідомляв Знай.ua через карантин, щоб попередити поширення коронавіруса, в Україні закрилися садки і школи. Але дорослим українцям не світить карантин, тому розповіли як можна отримати відпустку на цей час.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію

Показати ще

Також Знай.ua писав, любителям оливкової олії розповіли про страшні махінації відомого виробника. Щоб захиститися від подібних ситуацій, варто дуже уважно читати етикетку і склад. Не дайте себе обдурити в супермаркетах.

Нагадаємо, останнім часом було прийнято багато заходів проти коронавіруса. Стало відомо до якого числа буде карантин в школах, а також ми зібрали для вас все що потрібно знати по цій темі на даний момент.