Кияни більше не зможуть влаштовувати на карантині поїздки на шашлики та інші масові заходи, на які раніше міська влада закривала очі. Про це стало відомо з повідомлення радника заступника мера столиці Олега Попенка, яке він розмістив на своїй сторінці в Facebook.

Попенко зазначив, що кияни досі не усвідомили всю серйозність ситуації, що склалася в столиці, незважаючи на 74 випадок зараження коронавірусом.

«Карантин – це не канікули і не відпустка з шашликами. За його свідоме недотримання – штраф», – додав радник.

За його словами, тепер «шашличників» відстежуватимуть поліцейські патрулі. Порушників заборони чекає штраф від 17 до 34 тисяч гривень. Їх будуть карати за порушення вимог карантинного режиму, а також за статтею 152-ї КУАП – за розведення багать у лісах та паркових зонах. Ця стаття передбачає штраф у розмірі 340-1360 гривень.

Скрін, Олег Попенко, Facebook
Скрін, Олег Попенко, Facebook

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

«Хто б ще стежив за всім цим», «Сьогодні вздовж Кубанської України в лісі через кожні 100 метрів багаття з шашликами і бухлом. До вечора. Жодного поліцейського не зустріли. Ваші повідомлення просто смішать», «Тобто, якщо сім'я виїжджає на природу на своїй машині, ні з ким не спілкується, просто гуляє і їсть далеко від інших людей - це порушення? А ви там не о*уїли остаточно, бува? Всім лягти в труни і не дихати?», - обурюються городяни в коментарях до посту.

Нагадаємо, раніше Коронавірус не страшний! Львів'яни показали Садовому, де роздобути маски, потужне відео.

Як повідомляє портал «Знай.ua» Обережно, в мережі продають використані маски — любителі нажитися на чужому горі не дрімають.

Також «Знай.ua» писав, що "Дихати нічим!" Харківським медикам замість масок почепили "душогубки".