У Києві пасажири трамвая влаштували бійку через те, що один з громадян виявився «зайвим». Відповідне відео опублікували в співтоваристві «Київ оперативний» у соціальній мережі Facebook.

На опублікованих кадрах – вагон трамваю, в якому вже досить багато людей. Одному чоловікові пояснюють, що він – 21-й у вагоні. Однак той вперто намагається пройти в салон. У відповідь молодики застосовують силу до «зайвого» пасажира.

«Народу треба бути добрішими один до одного, а ось до влади можете звіріти», «Народ з голоду звіріє. Далі буде тільки гірше. Думати треба було, перш ніж економіку зупиняти», «Скоро в магазинах! Покупці в масках почнуть бити тих покупців, що без масок», - пишуть коментатори.

«Якщо ми стверджуємо, що ми європейці, то і вчинки наші повинні відповідати європейським нормам і правилам. У нашому випадку пасажири і водій, якщо не помиляюся, взяли на себе функції поліції, що в цій ситуації абсолютно недоречно і навіть провокативно, оскільки викликало зустрічну агресію. А потрібно було всього-навсього водієві - оскільки це його робоче місце - зателефонувати на 102 і повідомити про порушення, і що через це він не має право продовжувати рух. Природно, спершу повідомивши про це пасажира, який порушив правила дотримання умов карантину. От і все. У будь-якому випадку трамвай змушений простоювати, поки ситуація не нормалізується, - сама по собі, або після приїзду поліції. До речі, в цьому випадку упертому пасажиру буде висунуто звинувачення ще й за простій, який може виявитися навіть більше за штраф за порушення», - додає один з користувачів.

Нагадаємо, раніше Львівських пенсіонерів позбавили безкоштовного проїзду заради їх же блага, - "Сидіть вдома!"

Популярні новини зараз

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію

Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити

Показати ще

Як повідомляє портал «Знай.ua» Пандемія зупинила транспорт по всій Україні — які обмеження ввели для пасажирів

Також «Знай.ua» писав, що По конях! У Києві придумали, як вижити без громадського транспорту, підійде не всім